Tarieven

Persoonlijke begeleiding en coaching

Voor de coaching reken ik de volgende tarieven:

  • Intake 45 minuten: gratis
  • Particulier: sessie 60 minuten:  75 euro
  • Bedrijven: sessie 60 minuten:  95 euro

Deze kosten worden niet vergoed door je ziektekostenverzekering. Wel is het vaak mogelijk dat het bedrijf waar je werk deze kosten (deels) vergoedt. Voor je eigen bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt, zijn de kosten volledig aftrekbaar.

In de praktijk blijkt dat we meestal na 6 tot 10 sessies weer afscheid van elkaar kunnen nemen, eventueel gevolgd door een terugkomsessie na een half jaar. En soms hebben we samen wat meer tijd nodig. Als je aan twee gesprekken al genoeg hebt, of juist wat langer begeleiding wenst is dat allemaal prima.

Trainingen

De tarieven voor bedrijfs- en andere groepstrainingen variëren per training. Trainingen worden na een persoonlijk gesprek op maat gemaakt en geoffreerd.

Verhinderd?

Als je verhinderd bent voor je afspraak dan hoor ik dat natuurlijk graag zo snel mogelijk. Tot 24 uur voor je afspraak kun je deze kosteloos annuleren of verzetten, anders breng ik de sessie in rekening. 

Heb je weinig financiële ruimte? Neem dan even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik heb ontzettend veel gehad aan de fijne wandelingen en gesprekken met topcoach Lennard. Hij is niet bang om harde noten te kraken maar alles vanuit respect en veel interesse. Precies wat ik nodig had!

Jeroen