Coaching

Coaching in de natuur

We beginnen met een vrijblijvende intake en kennismaking van ongeveer 45 minuten. Op basis daarvan beslissen we samen of we aan de slag gaan. Onze gesprekken zullen we af en toe voeren in een informele setting aan de keukentafel, maar we gaan vooral veel naar buiten. Coaching in de natuur. Dan wandelen we door de duinen of over het strand. 

Wandelcoach

Door in de natuur te wandelen kom je even los van de dagelijkse hectiek om je heen en in je hoofd, wat zorgt voor een ruimere blik en meer bewustwording van je diepere wensen en verlangens. Tijdens onze coaching in de natuur doen we soms een mindfulness georiënteerde oefening. Die zul je ook als ‘huiswerk’ meekrijgen. 

Zelfonderzoek

Het meerendeel van wat we denken is een herhaling en soms zelfs zinloos (luister maar eens 5 minuten naar je interne ‘geklets’!). Toch lijken we massaal ‘verslaafd’ aan ons denken. We geloven vaak dat wat we denken de waarheid is en kijken niet goed naar wat er werkelijk gebeurt. We kijken allemaal door een gekleurde bril van het verleden of de toekomst naar het heden.

‘Zelfonderzoek’ houdt in dat jij durft te gaan kijken naar wat zich afspeelt in jouw geest. Wat zijn jouw stressvolle gedachten en overtuigingen, mogelijke onderliggende angsten en kwetsbaarheden? En nog belangrijker: wat is jouw kracht? Wat helpt jou om weerbaarder te worden? Hoe vind je nieuwe doelen die passen bij de nieuwe fase waarin je nu zit? 

Voeding, slapen en prikkels

Bij een gezonde geest in een gezond lichaam hoort gezonde voeding met een gezond eetpatroon en voldoende nachtrust. Helaas is veel van onze voeding niet heel gezond en zijn onze eet- en slaappatronen soms flink verstoord. Ook gezond eten, de mate van alcohol, suikers en prikkels zullen we samen onder de loep nemen en in balans brengen.

Aan de slag met coaching

Naast een vergoeding voor de begeleiding, vraag ik nog iets veel belangrijkers van je: wil je aan de slag? Jij moet het namelijk zelf gaan doen. Uiteraard met mijn hulp. Ik ben er voor je! Je moet bereid zijn te gaan kijken naar en werken aan jezelf (ook buiten de sessies om), dan gaat het iets moois opleveren!

Ik heb ontzettend veel gehad aan de fijne wandelingen en gesprekken met top coach Lennard. Hij is niet bang om harde noten te kraken maar alles vanuit respect en veel interesse. Precies wat ik nodig had.

Jeroen

Als we naar buiten gaan spreken we soms op de betreffende locatie af en zijn we ongeveer een uur buiten. Een buitensessie gaat altijd door, weer of geen weer, behalve bij storm en/of onweer. Het is zoals het is. Houd daarom rekening met geschikte kleren en goeie wandelschoenen!